Ta kontroll over prosjektene

Trimbles løsninger for landmåling og stikking hjelper entreprenørene til å ha full kontroll på prosjektet, til å utføre alle typer av oppgaver mer effektivt, mer nøyaktig og unngå ekstraarbeid. Fra en stikningsrover i felt til en som er montert på en bil eller i kontoret, hele staben kan enkelt være tilkoblet og ha utstyr som som gir nøyaktige posisjoner for å navigere i 3D modeller, måle inn og dokumentere informasjon. Entreprenører kan se resultater øyeblikkelig, ta smarte og dokumenterte avgjørelser samt enkelt styre flere anlegg. Gode garantier og robuste løsninger i alle prisklasser sikrer deg det beste verktøyet til jobben.

For en full oversikt over Trimbles stikningsløsninger, besøk Trimbles hjemmeside.

LES MER

Trimble Siteworks

Trimble SiteworksTrimble Siteworks software er utviklet for å maksimere oppetiden og gjøre hvert minutt mer produktivt. Dette er en Norsk software som er perfekt til entreprenører og som gjør det enkelt å håndtere 3D modeller og komplekse datasett på en rask og effektiv måte.

LES MER

Trimble SiteVision

Trimble SiteVisionEt meget brukervennlig AR system med Lidar støtte som er perfekt til viualisering av design, volum og plasseringer av objekter. Inkludert funksjonalitet for å måle inn og legge til objekter i felt, for dokumentasjon og kommentarer til eksisterende terreng eller design.

LES MER

Trimble nettbrett

Trimble nettbrett, robuste felt pc-er designet for tøff bruk på Norske prosjekter. Perfekt til utsetting og innmåling og med god kapasitet.Det blir vel ikke bedre...

LES MER

R780 GNSS antenne

R780 GNSS antenneEkstreme egenskaper. R780 er den mest robuste GNSS mottakeren Trimble noensinne har bygget. Den er i tillegg den mest fleksible - som en avansert rover eller som en base, R780 gjør alt.

LES MER

TSC7 og TSC5 målebøker

Med disse målebøkene er du forberedt på alle oppgaver en landmåler kan være innom. Krystallklare skjermer og oppgraderbare med radioer og GNSS moduler, god batteritid, fleksible, Windows og Android. Dette er bare noen få høydepunkter.
LES MER

TDC6 målebok

Trimble TDC600 målebokTrimble TDC6 er ekstremt enkel i bruk. Med Android operativsystem gir det entreprenører og stikkere fleksibiliteten til en telefon og samtidig kraften til å håndtere komplekse 3D datasett med samme SiteWorks softwaren som på øvrige målebøker.

LES MER

R750 GNSS mottaker

R750 GNSS mottakerSpar tid, penger og unngå problemer med R750. Trimbles pålitelige og modulære basestasjonsløsning. Med muligheter for fjernmonitorering, alarmer, integrert radio og rover- innstillinger vil R750 kunne møte alle dine behov.

LES MER

R580 GNSS antenne

R580 GNSS Smart antenneEn GNSS mottaker i kjent Trimble kvalitet og med kjent Trimble nøyaktighet som er perfekt til anleggsstikking og innmåling.

LES MER

GNSS antenner til bygg og anlegg

Trimble tilbyr flere typer GNSS antenner som kan tilpasses alle typer av bruk og alle budsjett.

LES MER

Trimble Stratus

Trimble StratusTrimble Stratus software hjelper entreprenører til å øke effektiviteten med droneflyvninger. Kanskje det den enkleste måten å kartlegge på, samt å visualisere 3D modeller og endringer utført på prosjektet. Et verktøy for å samle inn data og å dele data og informasjon på internt i prosjektet, både med underentreprenører og byggherre.

LES MER

GNSS Radioer

GNSS RadioerTrimbles radioer tilbyr en fleksible konfigurasjonsløsninger og en robust pålitelighet for å sikre en effektiv bruk av GNSS på prosjekter.

LES MER

GNSS korreksjoner

GNSS Correction SourcesDin GNSS posisjon er bare så god som korreksjonene tillater det. Det er viktig, så la oss finne den rette løsningen til deg. Noen trenger en basestasjon, noen en egen NTRIP løsning mens for andre kan det passe best med en standard VRS løsning.

LES MER

SX12 alt-i-en. Totalstasjon og skanner

SX12 totalstasjon og skannerSX12 kombinerer en totalstasjon og skanner til ett overlegent instrument. Få alt du trenger fra en robotbasert totalstasjon, sammen med avansert 3D-laserskanning og bilder.

LES MER

SPS730 og SPS930 totalstasjoner

SPS730 og SPS930 totalstasjonerIngenting kommer i nærheten. Trimbles totalstasjoner leder industrien når det kommer til nøyaktighet, rekkevidde og pålitelighet til maskinstyring og anleggsstikking.

LES MER

Trimble VRS Now korreksjoner

Basert på Kartverkets eksisterende Trimble basestasjoner kan vi nå tilby Trimble egne landsdekkende korreksjoner som også inkluderer BeiDou og Galileo. Ekstrem ytelse og nøyaktighet når du trenger det mest. Inkluderer også Svalbard.

LES MER

Bever field controller

Bever Field Controller er et stikningsprogram som er spesialtilpasset arbeider i Norske tunneler med Norsk dataflyt

LES MER