Vær sikker med Trimble Earthworks

Trimble og SITECH tilbyr en komplett rekke av maskinkontrollsystemer, fra laserbaserte og hele veien til 3D. Disse systemene er ekstremt robuste og enkle i bruk samt fullt ut mulige å oppgradere og fleksible nok til de fleste arbeider og oppgaver ute på Norske anleggsprosjekter. Optimaliser dine prosjekter og arbeidsoppgaver med det nyeste innen maskinkontroll fra Trimble, selskapet som oppfant maskinstyring.

For en komplett oversikt over Trimbles maskinkontrollsystemer, vennligst besøk Trimbles egne nettsider.

LES MER

Maskinstyringskomponenter

MaskinstyringskomponenterFortjener ikke din maskin det beste? Trimble produserer komponenter som er beregnet til å vare lenge og med den høyeste nøyaktigheten. Med gode garantier og velprøvd teknologi kan du stole på kvaliteten.

LES MER

GNSS Radioer

GNSS RadioerTrimble radioer gir deg fleksible konfigureringsalternativer og en robust pålitelighet for effektiv bruk på bygg og anleggsprosjekter.

LES MER

Maskinstyring til dosere

Maskinstyring til dosereBedre kontroll på skjæret. Raskere automatikk. Automatisk styring. Bare Trimble gjør det mulig å planere overflater med høy nøyaktighet 35-40% raskere, uansett materialtype.

LES MER

Maskinstyring til gravemaskiner

Maskinstyring til gravemaskinerMaksimum effektivitet for din gravemaskin. Alle snakker om det men bare Trimble kan levere det.

LES MER

Maskinstyring til veghøvler

Grade Control for MotorgradersFå en ferdig overflate med færre overfarter. Plasser materialene raskere og med millimeters nøyaktighet. Med Trimble på din veghøvel vil du holde kostnadene på et minimum og øke både produksjon og inntjening.

LES MER

Maskinstyring til kompaktmaskiner

Maskinstyring til små maskinerFå det beste ut av dine kompakte maskiner. Kontroll, fart og fleksibilitet. Nå kan selv de minste maskinene bety økt produktivitet.

LES MER

Maskinstyring til hjullastere

Maskinstyring til hjullastereLast ut raskt og på riktig høyde uten å gå på kompromiss med nøyaktighet og kvalitet.

LES MER

Maskinstyring til asfaltutleggere

Maskinstyring til asfaltutleggereTrimbles asfalteringssystemer hjelper deg med økt produktivitet samtidig som at overflaten blir jevnere og med reduserte materialkostnader.

LES MER

Trimble LOADRITE vektsystem for Trimble Earthworks gravemaskinsystem

Loadrite-TrimbleEarthworksFå mer ut av ditt gravemaskinsystem ved å legge til en integrert veieløsning. Hold kontroll på vekt i skuffe og på biler, samt materialtyper. Ett system, mange løsninger.

LES MER

Maskinstyring til freser

Maskinstyring til freserFres bort bølger og ujevnheter. Med millimeternøyaktighet på den freste overflaten vil den både bli jevn samt redusere materialbruken ved reasfaltering.

LES MER

Maskinstyring til betongutleggere

Maskinstyring til betongutleggereNår du starter med Trimble PCS900 systemet vil du lure på hvordan det tidligere kunne fungere uten. Høy nøyaktighet og Trimbles mange smarte løsninger vil returnere investeringen i løpet av kort tid.

LES MER

Maskinstyring til asfaltvalser

Maskinstyring til asfaltvalserEliminer gjettinger. Kjør i det mest effektive mønsteret. Øk produktivitet, kvalitet og spar drivstoff. Overflaten vil tale for seg selv.

LES MER

Maskinstyring til anleggsvalser

Maskinstyring til anleggsvalserTrimbles valsesystem gir deg et fullstendig bilde av produksjon, nøyaktighet og antall passeringer. Lett å lære, lett å bruke og med gode rapporter. Unngå feil og dårlig kvalitet på grunnarbeidet, arbeid raskt og sikkert med det eneste systemet på markedet med 5 års garanti.

LES MER

Maskinkontroll til bor og pelerigger. Inkludert dynamisk kompaktering.

Trimble GroundworksOptimaliser produksjon og sikkerhet. Markedet mest avanserte borerigg og pelesystem med dynamiske planer. Designet i Norge for bruk på Norske anlegg, dag og natt, uansett vær.

LES MER

Trimble VRS Now korreksjoner

Basert på Kartverkets eksisterende Trimble basestasjoner kan vi nå tilby Trimble egne landsdekkende korreksjoner som også inkluderer BeiDou og Galileo. Ekstrem ytelse og nøyaktighet når du trenger det mest. Inkluderer også Svalbard.

LES MER