Kontroll på masseflytting har aldri vært lettere

Trimbles vektsystemer bruker proprietær teknologi for å oppnå en nøyaktighet på ± 3% uten å forstyrre maskinens produksjon. Med denne typen dynamisk veiing er du sikret full optimalisering av lasteprosessene. Systemene viser tonn per time, lastetider, kjøretider og totale mengder flyttet av gravemaskiner og dumpere slik at det blir enkelt å følge prosjektets progresjon på masseflytting. Når vektsystem er kombinert med flåtestyring og software har det aldri vært letter å hente informasjon og å få full oversikt.

For en full oversikt over Trimbles vekt og monitoreringssystemer, besøk Trimble sine hjemmesider.

LES MER

Weighing and Monitoring Solutions

Trimble LOADRITE vektsystem for Trimble Earthworks

Trimble PayloadFå mer ut av ditt gravemaskinsystem ved å legge til en integrert veieløsning. Hold kontroll på vekt i skuffe og på biler, samt materialtyper. Ett system, mange løsninger.

LES MER

Trimble LOADRITE gravemaskinvekt

Trimble LOADRITE X2350 Payload SystemHalvfull eller halvtom, om dine biler og dumpere ikke får med seg maksimal kapasitet vil du kaste penger ut av vinduet. Med X2350 på din gravemaskin vil du vite akkurat hvor mye som er lastet opp og du vil maksimere din produksjon, kapasitet og syklustider, samtidig som du reduserer kostnadene.

LES MER

Trimble LOADRITE L3180 hjullastervekt

Trimble LOADRITE L3180 SmartScale for Wheel LoadersNøyaktig lasting som også tar hensyn til terrenget rundt deg, lasteteknikken din og bevegelser gjør at både erfarne og nye operatører laster med stor effektivitet og presisjon.

LES MER

Trimble Insight Dashboard

Trimble Insight DashboardProduktivitet og effektivitet i ett enkelt dashboard. Se din viktigste informasjon og produksjonstall på alle typer plattformer.

LES MER

Trimble LOADRITE H2250 dumpersystem

LOADRITE H2250 Haul Truck MonitorSanntidssystem for dumper monitorering av produksjon og prosesser, øk din produksjon, reduser din kost.

LES MER

InsightHQ: Online rapportportal

InsightHQInsightHQ er en formann- og lederportal som viser sanntids produktivitet, tilgjengelighet og lagre med fraksjoner i oversiktlige rapporter og dashboard.

LES MER

Sanntidsovervåking av opplasting og transport

Smart HaulAutomatisk rapportering av opplasting og transport av materialer på dine prosjekter.

LES MER

Trimble LOADRITE C2880 beltevekter for stasjonære verk

LOADRITE C2880Hold oversikten over produksjonen av alle produkter på hele verket på en enkel og nøyaktig måte.

LES MER

Trimble LOADRITE C2850 beltevekt til mobile verk

LOADRITE C2850Øk inntjeningen av dine knuste masser og overvåk produksjonen og lagre med Trimble LOADRITE mobile beltevekter.

LES MER

Trimble LOADRITE 360 lastesystem

LOADRITE 360LR360 kobler sammen maskinen som laster med vektbroen på ditt anlegg. Med delte resultater vil du kunne øke effektiviteten og kunne få sanntids kontroller og høyere produktsalg.

LES MER

Trimble LOADRITE L2150 hjullastervekt

LOADRITE L2150En nøyaktig hjullastervekt for pålitelige veiinger med basisfunksjoner tilgjengelig.

LES MER

Trimble LOADRITE Force hjullastervekt

LOADRITE ForceNøyaktig og enkel i bruk med et enkelt brukergrensesnitt.

LES MER

Trimble LOADRITE L2180 hjullastervekt

LOADRITE L2180Verdens mest solgte hjullastervekt. Alle funksjoner, lett i bruk, gode garantier og alle nødvendige funksjoner.

LES MER