Lokal service, Tilpasset opplæring, geomatikktjenester og teknisk support

Skal du være konkurransedyktig i dag trenger du både høy produktivitet og nøyaktighet fra dine investeringer. SITECH Norway er din forhandler av den største, mest robuste og pålitelige porteføljen av anleggsteknologi til entreprenører. Ekspertene på teknologi og anleggsdrift i SITECH Norway vil kunne gi deg råd om hva du trenger og hvordan du skal bruke teknologien på en best mulig måte.

SITECH Norway har investert i et fullt utrustet servicesenter og Trimble-utdannede og sertifiserte serviceteknikere med mange års erfaring. Vi har også investert i et godt lager med service og reparasjonsdeler som gjør at vi kan utføre service og reparasjoner på en rask og effektiv måte.

Teamet hos SITECH Norway vet hvordan man skal integrere anleggsteknologi for å øke effektiviteten og løse de fleste utfordringene knyttet til teknologi ute på prosjektene. Vi kan gi råd om hvordan du best kan utnytte Trimble® maskinkontrollteknologi på alle dine typer og merker av maskiner. Sammen med Trimbles store portefølje av stikningsutstyr, programvare og skytjenester er det ingen andre som kan levere like bred plattform av løsninger til bransjen.

Med å legge til Trimbles enorme portefølje av løsninger til dine prosjekter vil du enkelt kunne utnytte dine investeringer og øke effektiviteten uten å gå på kompromiss med kvalitet og nøyaktighet. Med gode garantiordninger vil du være være sikker på at kostnadene også blir en sikkerhet.

SITECH Norway har også investert i en geomatikkavdeling som kan bistå deg på dine prosjekter. Vi kan tilby tjenester som rådgivning, stikking, innmåling, mengdeberegninger og dokumentasjon/rapportering. Våre erfarne stikningsingeniører har en lang og bred bakgrunn i fra bransjen som sikrer god kvalitet på utførte arbeider.

Det er bare en partner som kan tilby de mest omfattende, dyptpløyende og avanserte verktøyene, rådene og supporten som kan optimalisere din arbeidsflyt og fortjeneste - SITECH Norway

KONTAKT OSS

 

 

Innføring og FAQs

Noen ganger kan det være enklere å finne svar på enkle spørsmål selv. Prøv en av våre plattformer for innføringsvideoer og FAQs:

YOUTUBE

Support App til Android og Apple:

Get it on Google Play
Download on the App Store