Sanntidsrapportering fra dine ressurser i felt

Inntjening og overskudd krever at maskin- og utstyrseiere tar smarte avgjørelser på hvor utstyret skal, hvilke type utstyr som skal brukes, tilstanden på maskiner og utstyr samt vedlikehold. Ingen leder kan både være på kontoret og på flere prosjekter samtidig, men med sanntidsinformasjon fra maskinene i felt kan det nesten virke sånn.

For en full oversikt over Trimbles flåtestyringssystemer og komponenter, besøk Trimble sine nettsider.

LES MER

Fleet and Asset Management

SNM451 modem

SNM451 Connected Site GatewayMaskinsjef, ta det rolig. SNM451 modemet vil gi deg lokasjon, kjøretid, stopptid og generell bruk av dine mindre kjøretøy og maskiner slik at du enkelt har en oversikt over hvor de er og hva de produserer, og dette til en fornuftig pris.

LES MER

SNM941 modem

SNM941 Connected Site GatewaySNM941 modemet er som en dedikert hjelpelinje som sender og mottar viktig informasjon fra felt - designoppdateringer, GNSS korreksjoner, maskindata, produksjonsdata og til og med teknisk support.

LES MER

Trimble WorksOS

TILOSØk din oppetid, kutt din nedetid og maksimer din produktivitet.

LES MER

LOADRITE H2250 dumpersystem

LOADRITE H2250 dumpersystemSanntidssystem for dumper monitorering av produksjon og prosesser, øk din produksjon, reduser din kost.

LES MER

Trimble Insight Dashboard

Trimble Insight DashboardProduktivitet og effektivitet i ett enkelt dashboard. Se din viktigste informasjon og produksjonstall på alle typer plattformer.

LES MER

Sanntidsovervåking av opplasting og transport

Smart HaulAutomatisk rapportering av opplasting og transport av materialer på dine prosjekter.

LES MER