Uslåelig pris – Uslåelig kvalitet

Trimble komplett roverpakke til kun 79.990,-

Den nyeste måleboken i familien, TSC5 med EM100 GNSS modul sammen med den robuste antennen GA830 gir en uslåelig roverpakke. Her får du virkelig valuta for pengene. Pakken blir levert med det Norske stikningsprogrammet Siteworks SE. Måleboken kan også senere utstyres med en radio for bruk med totalstasjon.

Komplett målepakke

SPS930 totalstasjon, SPS986 GNSS rover & TSC7 målebok med Siteworks

Møt ditt neste prosjekt med en ny og komplett utrustning fra SITECH. Denne pakken inneholder det mest robuste som Trimble har produsert. En totalstasjon som er til å stole på, en GNSS rover med det siste innen teknologi, inkludert tiltsensor og en moderne målebok med Siteworks programvare på Norsk. Som alltid vil vi i SITECH bistå med service og support slik at du som kunde skal kjenne deg trygg på din investering. Vi leverer denne komplette pakken med uslåelige 3 års garanti og servicer og 3 år med alle oppdateringer på firmware og software! Kontakt oss for å få mer informasjon, vi ser frem til å høre fra deg.

Kampanjepris: 439.990:- + mva
Vi kan også være behjelpelige med leasing.

Kampanjen inkluderer SPS930 1” totalstation, SPS986 nettverksrover med samtlige konstellasjoner og tiltkompensasjon. Målebok TSC7 med 2,4Ghz radio, inkl. Siteworks programvare med alle moduler, batterier, lader, stang, aktivt prisme, stativ, transportkofferter, 36 måneder med service og programvareoppdateringer og 12 måneder VRS now korreksjoner*. Kampanjen gjelder frem til 31/5-21.

*Simkort med data tilkommer. Alternativt kan det inkluderes til en fast pris.